Diensten Dillenburg08

Spoorjurist

Uw bouwproject in de buurt van het spoor krijgt te maken met de Spoorwegwet en aanverwante wet- en regelgeving. U moet ook samenwerken met ProRail en NS Stations. Deze partijen hebben allebei weer hun eigen regels en voorschriften voor veiligheid en onderhoud. Ik heb hier veel ervaring mee en ik informeer, adviseer en begeleid u.

 

 

Expert in overeenkomsten

Of uw bouwproject nou groot of klein is, alle betrokken partijen willen hun wensen en financiële voorwaarden vastgelegd zien in een overeenkomst. Niet alleen uw bouwwerk heeft een solide fundering nodig. Ook het project zelf moet een degelijk juridisch fundament hebben. Dat fundament lever ik: overeenkomsten waarin alles over realisatie en instandhouding van uw project is vastgelegd. Daarbij bemiddel ik tussen de belanghebbenden, verzorg ik het vergunningen- en risicodossier en bewaak ik de projectdeadlines.

 

 

Vastgoedjurist

Een aansprakelijkheidsstelling bij gebreken, het afhandelen van een schadeclaim of het opstellen van een beheerovereenkomst: ook als vastgoedjurist kan ik een project van juridisch advies voorzien. Ik heb de gemeente bijvoorbeeld geholpen bij het regelen van het beheer van multifunctionele accommodaties en scholen en het afhandelen van (verborgen) gebreken bij oplevering van vastgoedprojecten.

 

 

Projectleider en coördinator

Ik heb heel veel ervaring in multidisciplinaire projectteams binnen allerlei soorten bouwprojecten. Daardoor heb ik veel gevoel gekregen voor het procesmanagement bij dit soort projecten. Ik houd het overzicht, stuur bij en steek zelf uiteraard ook de handen uit de mouwen. Mijn leiderschap rust vooral op mijn ervaring, mijn inhoudelijke kennis en mijn vaardigheid in het boven tafel krijgen en uitbalanceren van verschillende belangen.