Over Dillenburg08

Ruimtelijke projecten rondom het spoor zijn juridisch erg complex. U heeft te maken met wet- en regelgeving en met beleid en voorschriften van ProRail. Bovendien zijn er altijd veel belanghebbenden, die allemaal eigen prioriteiten en eisen hebben. Er moeten dus duidelijke, evenwichtige afspraken worden gemaakt. Die afspraken moeten dan worden vastgelegd in eenduidige overeenkomsten waar alle betrokkenen vol vertrouwen hun handtekening onder zetten. Dat is secuur en specialistisch werk. Daar heeft u een ervaren spoorjurist voor nodig.

Zelfstandig spoorjurist

Sinds 1999 werk ik als jurist aan complexe projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Het opstellen van overeenkomsten maakte daarbij altijd deel uit van mijn taken. Doordat ik jarenlang jurist was bij ProRail ben ik goed bekend met de Spoorwegwet en aanverwante wet- en regelgeving. Ook met het juridisch beleidskader rondom overwegen heb ik veel ervaring. Sinds 2010 ben ik onder de naam Dillenburg08 zelfstandig juridisch spoorspecialist.

Waar ik een kick van krijg

Ik zet mijn tanden in complexe bouwprojecten rond het spoor. Projecten met uiteenlopende juridische vragen en allerlei afhankelijkheden en belangen die onderling kunnen botsen. Ik ben resultaatgericht, dus ik ga op zoek naar antwoorden. Mijn doel? De informatie verzamelen die nodig is om voor het project de benodigde overeenkomsten op te kunnen stellen en die informatie om te zetten in oplossingen die werken. Als ik klaar ben liggen ontwikkeling, realisatie, instandhouding, financiering en oplevering vast in overeenkomsten. De bouw kan beginnen.

Zo werk ik:

  • Uw doelstellingen zijn leidend bij alles wat ik doe
  • Ik breng disciplines samen en neem het team mee op weg naar het einddoel
  • Ik gebruik mijn mediationvaardigheden om de neuzen dezelfde kant op te krijgen
  • Ik informeer u zorgvuldig en transparant. Ik houd communicatielijnen kort, zodat ik de ontwikkelingen binnen het project altijd scherp heb en pro-actief kan reageren
  • Juridisch vakmanschap uit zich in accuratesse
  • Een positieve en enthousiaste houding is mijn handelsmerk